Poveştile de dragoste la locul de muncă au fost şi vor rămâne de actualitate. Cum majoritatea timpului am ajuns să îl petrecem la birou sau în interes de serviciu, mai devreme sau mai târziu, poate aparea cineva din acest mediu care să înceapă să ne placă.


Relaţiile de iubire la locul de muncă pot fi o reală provocare pentru cei implicaţi. Pe de altă parte, nimeni nu se poate opune dragostei, indiferent de locul în care apare. Cu toate acestea, în multe situaţii, relaţiile de iubire la serviciu nu sunt văzute întotdeauna cu ochi buni şi reprezintă un subiect delicat şi greu de manageriat. Însă ele pot avea un avantaj.

În primul rând, interacţiunea zilnică timp de cel  puţin 8 ore ne permite să cunoaştem o persoană mult mai bine decât am cunoaşte-o dacă am ieşi cu ea de câteva ori la restaurant sau la film. Chiar dacă un coleg te atrage fizic, poţi avea surpriza să aibă un caracter care nu-ţi este tocmai pe plac.

Astfel, poţi evita să te implicit într-o relaţie care nu va avea niciun viitor. De acest lucru nu ţi-ai putea da seama după numai câteva întâlniri în oraş şi ai risca să formezi un cuplu cu partenerul nepotrivit.

Loading...
Citeste tot despre: