Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt, de fapt, atrase de atitudinea bărbatului și nu de felul în care acesta arată. Trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să nu-şi dea foarte multă importanţă şi care poate iubi cu responsabilitate.


Se spune că o femeie îşi alege cu foarte multă atenţie bărbatul lângă care să stea sau lângă care să-şi întemeieze o familie. Iată ce tip de bărbat preferă cu adevărat reprezentantele sexului frumos.

1. Cu personalitate

Femeile adoră şi iubesc acest tip de bărbat, pentru că acesta nu are nevoie de prea multe dulcegării, complimente în fiecare zi sau mesaje de dragoste din oră în oră. El se simte bine în pielea lui și nu prea are complexe. Nu este genul care să își controleze excesiv partenera de viață și știe cum să o facă să se simtă importantă și iubită.

2. Cu simţul umorului

Tipul acesta de bărbat reușește să atragă atenția și să fie pe placul celor mai multe reprezentante ale sexului frumos indiferent de vârstă. E simplu de înțeles ce gen de bărbat preferă femeile. Ele sunt atrase în mod special de cei cu simțul umorului și care le fac să se simtă confortabil.

3. Romantic

Romantismul are un efect miraculos asupra tuturor femeilor. Prin felul romantic în care se comportă bărbatul arată femeii că este prețuită, iubită, înțeleasă, dar mai ales respectată. Florile, felicitările, cadourile, o masă la restaurant, toate acestea înseamnă romantism. Așadar, dacă vreţi să ştiţi ce tip de bărbat preferă femeile, aflaţi că genul romantic o face fericită.

4. Răbdător

În foarte multe situaţii, într-o relație, bărbatul este pus să aștepte fie pentru lucruri minore, fie pentru lucruri importante, precum deciziile de cuplu și nu întotdeauna are răbdare. Însă este important să aveţi în vedere că reprezentanţii sexului puternic înzestraţi cu foarte multă înțelegere și care nu se lasă niciodată influențați de timpul de așteptare au aproape mereu de câștigat în faţa femeilor.

 
 
Loading...