Relaţiile de cuplu nu sunt uşor de întreţinut, presupun o muncă de echipă, ca într-un dans în doi, iar atunci când „dansul” nu este realizat cu uşurinţă, relaţia se termină dezastruos. În articolul de mai jos, aflaţi unul dintre motivele pentru care bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă.


Se simt foarte singure

O femeie trebuie să simtă că e importantă în viaţa partenerului său, că pentru el contează. Dacă el nu o sprijină, atunci ajunge să considere că nu există niciun motiv pentru ca relaţia să continue. Femeile se păcălesc adesea crezând că bărbatul reprezintă totul într-o relaţie, că el este mai important decât ea.

Problema este că bărbatul care se simte atât de confortabil şi de sigur de o femeie are tendinţa să se detaşeze şi să devină absent din punct de vedere emoţional. O femeie îşi dă seama că toate eforturile pe care le depune sunt în zadar. Când dragostea şi atenţia nu sunt reciproce, nu mai există motive pentru a continua relaţia iar cele mai multe femei decid să îşi părăsească partenerii de viaţă.

 

 
 
Loading...