Vrei să fii sexy în prima noapte în care dormi la iubitul tău, dar fără să devii vulgară? Îţi doreşti să fii cât mai atrăgătoare, dar fără a renunţa la confort? Acestea sunt lucrurile la care trebuie să te gândeşti atunci când îţi alegi hainele în care vei dormi pentru prima dată la bărbatul de care eşti îndrăgostită.


Din păcate, variantele sunt limitate, poţi dormi fie în pijamale, fie într-o cămaşă de noapte, fie într-o lenjerie intimă sexy. Dacă eşti mai îndrăzneaţă, optează pentru a treia variantă, este mult mai erotică şi mai feminină. În plus ai suficientă libertate de mişcare, iar în cazul în care lucrurile evoluează spre ceva mai sexual, îţi va fi mult mai uşor să te dezbraci.

Dacă totuşi nu te simţi bine să fii atât de expusă, pijamaua este sfântă. Evită-le pe cele cu elefănţei, răţuşte, pisicuţe sau căţei, care nu sunt deloc incitante din punctul de vedere al bărbatilor. Alege-ţi una cu pantaloni scurţi sau cu o bluză mai decoltată, eventual cu braţele goale, în care să îi stârneşti imaginaţia.

În ceea ce priveşte materialul, optează pentru mătase sau satin, acestea se mulează frumos pe corp, sunt suficient de subţiri încât să lase să se întrevadă formele şi sunt şi foarte uşoare şi confortabile.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: