Odată cu trecerea timpului, clipele fierbinți din dormitor își pierd din frecvență sau se instalează rutina. Acesta poate să fie chiar unul dintre motivele pentru care unul dintre parteneri poate începe să se simtă nelijat sau să își dorească o aventură.


Dacă vrei să îți cucerești partenerul pentru totdeauna atunci nu ezita să aduci un plus de picanterie în dormitor. Studiile arată că bărbații adoră să fie luați prin surprindere și că, de cele mai multe ori, aceștia se bucură enorm atunci când iubitele lor sunt cele care preiau inițiativa în dormitor.

Deși nu le place să fie sufocați sau pupați ostentativ în public, bărbații se bucură enorm dacă acasă reușesc să tragă cu ochiul la partenera de viață atunci când face duș, atunci când se schimbă de haine sau atunci când poartă o pijama mai sexy, cu pantaloni scurți sau decolteu adânc.

Un alt mod prin care îl cucerești este să te folosești de tot felul de trucuri ca să îi stimulezi imaginația și să îl exciți. O mângâiere pe gât sau un sărut, un ronțăit de ureche sau un masaj pot aprinde imediat spiritele într-o relație.

 

 
 
Loading...