Gâtul unui bărbat este o zonă erogenă extrem de importantă pe care deseori femeile o ignoră. Dacă vrei să-ţi faci partenerul să înnebunească de plăcere, sărută-l pe gât. Astfel, se stimulează secreţia de endorfine în corpul unei persoane, hormoni responsabili cu starea de bine, de excitaţie.


Celor mai mulţi bărbaţi le place să fie atinşi de buzele unei femei în această zonă. Aşadar, dacă vrei să oferi un sărut reuşit iubitului tău, în primul rând nu trebuie să te grăbeşti. Apropie-ţi buzele de gâtul lui, respiră astfel încât să îl atingă discret suflul tău, lipeşte-ţi buzele de pielea lui şi presează uşor.

După ce l-ai sărutat de câteva ori prin această metodă, poţi să apuci mici porţiuni de piele cu buzele sau cu dinţii, însă fără să doară. Următorul pas este folosirea limbi, doar cu vârful sau lateralele. Regula de care trebuie să ţii cont atunci când săruţi pe gât este să nu foloseşti limba din prima, ci trebuie mai întâi să aştepţi să se relaxeze partenerul şi să intre în starea de excitaţie.

 

Loading...