Mulți oameni cred că vor avea o relație fericită în momentul în care găsesc persoana potrivită, dar acest lucru nu este în totalitate adevărat. Dragostea nu este suficientă pentru a face o relație să meargă. Ambii parteneri trebuie să depună eforturi în acest sens și, uneori, să facă anumite compromisuri.


Dacă îți iubești partenerul de viață, dar simți că relația voastră a ajuns la un impas, iată câteva lucruri pe care să le faceți pentru a fi fericiți împreună, potrivit lifehack.org.

1. Mergeți la culcare în același timp

Deși pare caraghios să îți aștepți partenerul pentru a merge la culcare, această „sincronizare” este benefică pentru relația voastră. Încercați să vă potriviți programul în așa fel încât să vă băgați amândoi odată în pat. Acel sentiment de a fi împreună sub pătură va crea o conexiune specială între voi, iar dormitul împreună este întotdeauna recomandat.

2. Țineți-vă mai des de mână

Atunci când ieșiți la plimbare, când mergeți în parc sau, pur și simplu, la magazin, nu uitați să vă țineți de mână. Multe cupluri „pierd” acest obicei după numai câteva luni de relație, însă gestul de a-ți ține partenerul de mână este unul foarte intim și are potențialul de a vă apropia și mai mult.

3. Îmbrățișați-vă când vă întâlniți după muncă

Cine nu vrea să se relaxeze într-o îmbrățișare călduroasă după o zi lungă de muncă? Chiar și dacă ai avut o zi bună sau ușoară, sentimentul de a fi strâns în brațe de persoana iubită îți va oferi întotdeauna un anume confort și vă va întări conexiunea emoțională.

4. Spuneți-vă «te iubesc» în fiecare dimineață

Într-o relație de cuplu, este bine ca ambii parteneri să își înceapă ziua cu o vorbă bună, iar ce poate fi mai bun decât clasicul și sincerul „te iubesc”? Această propoziție simplă dar plină de semnificații vă va îmbunătăți ziua amândurora.

5. Sunați-vă ocazional

Chiar dacă vă vedeți în fiecare zi, timpul pe care nu îl petreceți împreună este, și acela, foarte important. Păstrați legătura cu partenerul de viață și, chiar și atunci când sunteți la muncă, încercați să vă interesați de starea lui generală. Un simplu apel și simpla întrebare „Cum ești?” adresată zilnic vă va îmbunătăți considerabil relația.

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Loading...