Primele întâlniri cu un potențial partener de viață sunt întotdeauna puțin ciudate. Pentru că nu vă cunoașteți destul de bine, nu știți ce subiecte de discuție puteți aborda și se întâmplă de multe ori ca nici unul dintre voi să nu spună nimic.


Momentele de liniște sunt jenante la prima întâlnire. Click! îți dezvăluie câteva trucuri conversaționale care te ajută să eviți aceste momente.

1. Tratează conversația ca pe un meci de ping pong

La o primă întâlnire ideală, nici unul dintre parteneri nu ar trebui să domine conversația. Deși ar putea părea altruist să lași cealaltă persoană să vorbească mai mult, acest lucru poate deveni plictisitor. Atunci când partenerul tău deschide un anumit subiect și începe să discute cu tine, încearcă întotdeauna să adaugi ceva la ceea ce spun, iar apoi „pasează” conversația înapoi sub forma unei întrebări.

2. Nu vorbi despre filme

Potrivit unui studiu realizat de Richard Wiseman, mai puțin de nouă la sută dintre cuplurile care au vorbit despre filme la prima întâlnire au mai participat la o a doua întâlnire.  Călătoriile sunt un subiect mai potrivit de discuție în astfel de circumstanțe, iar același studiu relevă faptul că 18 la sută dintre cei care au discutat despre călătorii au fost dispuși să meargă la a doua întâlnire împreună.

3. Împărtășește un secret

Nu este nevoie să îți dezvălui unul dintre cele mai întunecate secrete la o primă întâlnire, însă o informație „fierbinte” pe care o păstrai numai pentru tine ar putea sta la baza unei noi relații. Schimbul de informații personale sau abordarea unor subiecte sensibile la prima întâlnire formează legături strânse între parteneri și creează apropiere și emoții puternice.

4. Când nu știi ce să spui, apelează la controversă

Subiectele plictisitoare precum condițiile meteo din ultima perioadă sau o discuție despre ce ai făcut weekendul trecut nu sunt prea memorabile. Mai bine discută despre un subiect controversat și îndrăzneț, cum ar fi numărul de parteneri sexuali. Deși partenerul ar putea părea deranjat la început de o astfel de întrebare, acesta nu te va uita cu ușurință și ți-ar putea aprecia îndrăzneala.

5. Întreabă-ți partenerul dacă îi place berea

Un site de matrimoniale a descoperit faptul că cea mai bună metodă de a prezice dacă o primă întâlnire va decurge bine sau nu este răspunsul la întrebarea „Îți place gustul berii?”. Indiferent de gen sau orientare sexuală, iubitorii de bere sunt cu 60 la sută mai dispuși să întrețină relații sexuale după prima întâlnire.

 

 
 
Loading...