Multe lucruri ciudate se întâmplă în cămin, iar un student care stă într-un campus sau alte locuri asemănătoare poate spune că a trecut prin cel puţin o întâmplare neobişnuită. Dacă unele sunt amuzante, unele poveşti sunt însă complet dubioase. Iată opt poveşti horror din cămin care te vor face să te simţi mai bine.


1. Laptopurile distruse

Un student a povestit cum, într-o noapte, un amic s-a întors complet beat de la bar. "Mai întâi s-a dus la birou şi a făcut pipi pe laptop. Apoi a făcut pipi şi pe laptopul colegului de cameră. Apoi a mai descoperit un loc unde să se uşureze: pe patul colegului, care dormea liniştit", potrivit buzzfeed.com.

2. Lama împrumutată

Un alt tânăr şi-a amintit că "mi-am prins colegul când se rădea în zona intimă cu lama mea. Apoi a recunoscut că o mai folosise de zeci de ori". 

3. Masajul cu ulei

"Am luat prânzul cu cel mai bun prieten. M-am întors în cameră şi am descoperit că cei patru colegi de cameră stăteau goi, pe covor, mâncau sushi şi se masau reciproc pe spate cu ulei. Apoi au turnat salsa pe patul meu, pentru că erau nervoşi că pe ei nu i-am invitat la prânz", îşi aminteşte un alt student. 

4. Voma care se răspândea peste tot

"În noapte în care m-am întors după vacanţa de iarnă, am descoperit că una dintre colege băuse prea mult şi vomitase peste tot în cameră. Vomitase în baie, în bucătărie, în patul celeilalte colege. Am chemat pe cineva să cureţe, dar după câteva zile am descoperit vomă în baie", a povestit o fată. 

5. Tamponul buclucaş

"Colega de cameră şi iubitul ei făceau sex când eu citeam în pat. La un moment dat, am auzit-o spunând că "Încă am tamponul acolo". S-a chinuit să îl scoată, dar nu mergea, iar iubitul a decis să o ajute. Din greşeală, m-am uitat fix în acel moment şi am văzut cum îşi bagă mâna în ea, îl scoate şi îl aruncă fix lângă patul meu". 

6. Surpriza goală

"Într-o noapte, colega mea ciudată stătea cu doi tipi în patul de jos. M-am urcat în pat, când un bărbat complet gol a apărut de sub plapumă. Am întrebat-o ce caută tipul acolo. S-a uitat mirată la mine: «Care e faza? I-am spus să nu se masturbeze sau ceva»", a povestit o studentă.

7. Iubitul voyeur 

O fată şi-a amintit cum "mă plimbam goală prin cameră, pentru că colega de cameră era la cursuri. M-am îmbrăcat şi m-am apucat de teme, când iubitul ei a apărut de sub plapuma ei şi a spus că a dormit până atunci. Sunt convinsă că s-a uitat la mine goală". 

8. Cea mai nasoală conversaţie

"Era normal ca colega mea de cameră şi iubitul ei să facă mereu sex, aşa că nu eram surprinsă să intru peste ei. O dată, însă, el a început să mă întrebe chestii despre cursurile mele chiar în timp ce făcea sex cu ea. Mi-am luat laptopul şi am plecat imediat". 

 
 
Loading...