Cine nu îşi doreşte o relaţie perfectă, în care să nu existe certuri, ci doar armonie? Din nefericire, acest lucru nu e mereu posibil. Dacă vrem ca relaţia de cuplu să funcţioneze, există lucruri pe care trebuie să le luăm ca atare şi să învăţăm să nu ne plângem de ele. Iată 9 adevăruri pe care orice cuplu trebuie să le accepte.


1. Când prietenul sau prietena exagerează (când inteligenţa lor se transformă într-o atitudine superioară, când încrederea devine obstinanţă, când fac glume nesărate), trebuie să vezi dincolo de asta şi să continui să îi iubeşti, conform thoughtcatalog.com.

2. Oamenii se enervează unii pe alţii, din varii motive, iar cuplurile care rezistă ştiu asta. 

3. O să trebuiască să mergeţi la evenimente şi petreceri unde nu vreţi să mergeţi, asta pentru că cealaltă persoană trebuie să fie acolo. 

4. Nu o să fii atras de partener zilnic, pentru că nimeni nu e perfect mereu. S-ar putea să urăşti o ţinută, s-ar putea să îşi schimbe tunsoare şi să nu îţi placă. Adevărul e că aceste lucruri nu contează. 

5. Sexul nu o să fie niciodată grozav. Şi este ok. 

6. O să te trezeşti că vrei să le spui cele mai urâte şi rele lucruri. Pentru că nu te poţi abţine mereu şi pentru că persoana iubită e cea mai apropiată ţintă pentru a-şi vărsa nervii. 

7. O să faci unele lucruri care îi vor răni. Nu pentru că vrei, neapărat, ci doar pentru că există accidente şi oamenii fac greşeli. 

8. Nu te poţi sincroniza perfect cu un alt om în fiecare zi, chiar dacă sunteţi împreună. Când vei realiza asta, poate te vei simţi deprimat.

9. Vor exista zile în care te vei întreba dacă veţi rezista împreună, pentru că orice persoană are propriile nesiguranţe. 

Loading...