Orice gospodină îşi doreşte să aibă o bucătărie curată, precum în reclamele produselor de curăţat, însă rareori se întâmplă aşa ceva, mai ales când obişnuieşti să găteşti frecvent.


Aragazul este, fără doar şi poate, unul dintre aparatele electrocasnice pe care-l foloseşti frecvent, astfel că de multe ori ajunge să fie şi cel mai murdar. Stropii şi resturile de mâncare cad pe ochiuri şi pe grătar şi se ard, însă nu dispera.
Deşi pare greu de curăţat, n-ar trebui să pierzi timp frecându-le, întrucât există numeroase trucuri pe care le poţi folosi pentru a-l curăţa cu uşurinţă.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 
Ajută sau nu alcoolul la digestie? Mihaela Bilic a spus adevărul despre consumul de alcool: ”E răul cel mai mic!”
Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani!”

Loading...