În lupta pentru supremație în ceea ce privește funcțiile diverse ale gadget-urilor, Samsung se poate lăuda cu o mulțime de avantaje, ce însoțesc fiecare model în parte. Totalitatea modelelor pe care acest brand le scoate pe piață, într-un interval extrem de scurt, au un rol bine definit – satisfacerea exigențelor publicului în căutare de tehnologii ce nu admit concurența.


Pe cât sunt de apreciate și complexe, cu atât crește și marja de protecție de care au nevoie. Funcțiile lor nu sunt unele banale, ba chiar de multe ori surpind publicul extrem de plăcut, dar pentru ca fiecare dintre noi să se poată bucura de ele, smartphone-urile trebuie protejate corect.

Samsung Galaxy A80 – vedeta acestui an

Smartphone-ul vine la pachet cu un design atipic, ecranul New Infinity are muchii extrem de înguste – lucru care a atras foarte mult publicul. Pentru că noul device dispune de o cameră foto rotativă cu mecanism slider, protecția de care are nevoie se impune să fie pe măsura caracteristicilor complexe.

Cei ce caută huse pentru Samsung Galaxy A80 sunt invitați să arunce o privire peste cele disponibile la Stifler – magazin online, renumit pe această linie de profil. În categoria dedicată smartphone-ului cu funcții uimitoare se regăsesc huse anti alunecare, anti praf, anti zgârieturi și chiar huse rezistente la șocuri.

Pentru că gusturile nu se discută, Stifler pune la disponziție huse din două materiale renumite pentru rezistență și eleganță în același timp – piele ecologică și policarbonat. Smartphone-ul merită protejat complet, de aceea în cadrul aceluiași magazin se regăsesc huse de tip Flip Cover și Mirror – alegerea trebuie făcută în funcție de preferințele proprii.

Samsung Galaxy A70 – prin ce a uimit publicul de pretutindeni?

Acest smartphone, marca Samsung este un mid-range destul de atrăgător prin design, principalele sale atuuri fiind ecranul Super AMOLED de tip Infinity-U, cititorul de amprentă integrat în display și interfața nouă Samsung One UI bazată pe Android 9.0 Pie.

Se impune o protecție pe măsură și în cazul acestui model, iar Stifler sare în ajutorul celor interesați. De exemplu, husa Flip Mirror îmbină stilul oglindă cu flipul protector semitransparent. Astfel, se permite vizualizarea apelurilor, notificărilor, informațiilor, alarmelor fără ca flipul să trebuiască dat la o parte. Pentru ca utilizatorul să se poată bucura de această funcție, trebuie să instaleze aplicația Smart Cover Lite.

Husele Galaxy A70 de la Stifler au un design aparte, elegant prin simplitate și oferă protecția mult dorită. Pentru ca gadget-ul să fie în deplină siguranță, cei interesați se pot orienta și după o folie securizată din sticlă – protecția va fi de 100% în acest fel.

Galaxy A50 – funcții direct proporționale cu marja de protecție necesară

Samsung Galaxy A50 este un smartphone ce s-a făcut remarcat prin desing-ul premium în culori uimitoare. Camera sa triplă este cea care l-a adus tot mai aproape de inimile românilor, stârnind dorința de achiziție. Pentru că funcțiile sale sunt uimitoare – trei moduri de a fotografia, Flaw Detection pentru îmbunătățirea calității fotografiilor și recunoașterea amprentei prin intermediul scaner-ului – protecția trebuie să fie pe măsură.

În catalogul online Stifler se regăsesc o mulțime de huse pentru acest smartphone iumitor. Cel mai mult în atenția publicului se află cele 360 magnetice. Ele protejează orice detaliu al telefonului, orice latură, inclusiv și ecranul. O husa A50 poate fi din sticlă, atât pe față cât și pe spate, dar și din aluminiu, poliuretan, silion și chiar policarbonat.

Totodată, cele 360 cu închidere magnetică sunt rezistente la căzături și șocuri, deci protecția este de 100%. Paleta de culori este una vastă, în ton cu nuanțele acestui anotimp, dar și cu celelalte anotimpuri – o sinfonie de culori sub semnul protecției absolute.

Stifler are alternative în ceea ce privește protecția față – spate și pentru alte smartphone-uri. Nu sunt uitate nici cele marca iPhone sau Huawei. Categoriile dedicate lor conțin numeroase huse și folii de sticlă pentru ca utilizatorul să își știe smartphone-ul mereu în siguranță.

Pentru și mai multe detalii, cei interesați pot accesa stifler.ro. Aici vor regăsi huse și folii de sticlă sub certificarea calității aparte ce se află și într-un raport calitate – preț optim. 

Loading...