Unghiile cu gel sunt o artă și implică o muncă de mare finețe. Nu degeaba cursurile de perfecționare ar trebui să fie în mod continuu avute în vedere, căci apar tehnici noi și produse pe măsură. Dacă rezultatele nu sunt cele dorite sunt doi factori principali, fie produsul, fie tehnica. Asigură-te că amândouă sunt pe aceeași lungime de undă cu dorința ta de a contura perfecțiunea pe unghii.


Ce poate merge rău

Când nu folosești acele geluri constructie unghii potrivite pentru tipul de unghie, când acestea sunt de calitate precară sau utilizate necorespunzător, unghiile se desprind, se rup, prind aer și arată dezastruos. Este unul din motivele pentru care reputația unei manichiuriste are de suferit.

Îndepărtarea materialului, una din situațiile cheie

Manichiura cu gel și nu numai implică foarte mulți pași, astfel încât dacă sunt probleme la aspectul final trebuie să ne întoarcem încă din punctul în care materialul a fost îndepărtat. Dacă unghiile crescute au prins aer, materialul va trebui să fie îndepărtat până la unghia naturală. Totodată, ca tehnică, trebuie avută în vedere mișcarea de la marginea bine prinsă spre zona cu probleme, evitând astfel agresarea unghiei naturale.

Ce soluții sunt aplicate și cum

O altă situație problematică se referă la aplicarea soluțiilor pregătitoare și neacordarea timpului necesar pentru evaporare. Doar primer-ul fără acid nu are nevoie de acest timp de așteptare. De asemenea, cantitatea de produs aplicată contează, astfel încât aplicarea în exces sau a unui strat prea gros duce la dezlipirea unghiilor.

Continuând șirul de situații asemenea, trebuie spus și că uscarea unghiilor într-o lampă cu tuburi învechite va afecta calitatea rezultatelor.

Gelul de construcție potrivit îl găsești la Nolia Shop

Pare destul de copleșitor și ușor confuz când ai mai multe opțiuni. De aceea, vei aprecia un succint ghid care să te ajute să descoperi ce ai avea nevoie. Află că produsele regăsite în portofoliul de la Nolia Shop sunt produse testate și astfel sunt oferite recomandări specifice privind utilizarea lor.

Gama de geluri de construcție implică opțiuni potrivite în funcție de forma pe care și-o dorește fiecare și tehnica pe care o va aplica. Gelurile de construcție există în varianta de a fi folosite pe șablon sau cele pe unghia naturală. Există geluri 3 în 1, cu diferite grade de vâscozitate. În funcție de priceperea fiecărui tehnician desigur că există și indicații de folosire a unor anumitor tipuri de produse.

În gama de la Nolia Shop regăsim pe cele autonivelante ce au o consistență medie, cele recomandate pentru tehnica de pilire - Proform - și lista continuă cu cele autonivelante de consistență medie, spumoase chiar, dar care nu curg în cuticule, cele flexy, recomandate pentru a schimba arhitectura și extesiile, cele economice și carbon polygel.

Nolia Shop livrează și în afara țării! Opțiunile sunt nelimitate când vine vorba de online. Cumpărați simplu și rapid, produsele potrivite pentru a crea frumosul pe unghii.

Contact:

+40753504472

orders@noliashop.com

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: