împreună cu cei dragi. Este un vis frumos. Este vis care se poate îndeplini mai repede decât cred unii. Faci parte dintre cei care visează să se urce la volan și plece într-o frumoasă călătorie alături de familie și prieteni? În acest articol îți vom oferi un pont foarte bun și câteva sfaturi extraordinare. Fii sigur că poți să te urci la volanul mașinii tale de îndată ce promovezi cu brio examenul de sală la drpciv. Pentru a reuși asta trebuie doar să urmezi sfaturile noastre.


Sfaturi în vederea promovării examenului de sală la drpciv

Primul sfat pe care ți-l dăm este să intri pe e-drpciv.ro, site-ul creat cu scopul de a ajuta persoane ca tine să își îndeplinească visul, acela de a-și conduce propria mașina și de a nu mai depinde de nimeni.

Peste 500.000 de persoane care au avut același vis ca tine au devenit utilizatori ai acestui site și au reușit să ia cu brio examenul. Este adevărat, acest examen nu este ușor, legislația rutieră este dificilă, dar de îndată ce vei folosi acest site, vei vedea că vei acumula mult mai ușor cunoștințele necesare susținerii examenului.

Acest lucru este posibil întrucât cei care au creat site-ul și-au dorit să pună la dispoziția utilizatorilor toate instrumentele necesare învățării. În primul rând au creat un mediu de învățare. De fapt, este un concept implementat de ei. Acest mediu îți oferă posibilitatea să acumulezi toate cunoștințele necesare.

Odată cei vei parcurge cursul de legislație, codul rutier simplificat, regulamentul simplificat, dar și indicatoarele și marcajele, vei acumula toate cunoștințele necesare. Reține că este bine să faci mediul de învățare de 2 ori. Acesta va reține întrebările la care ai răspuns greșit și va salva sesiunea, astfel încât să poți răspunde la întrebări mai târziu.

După asta, poți începe să rezolvi chestionare auto. Pe site vei găsi diferite chestionare auto drpciv prin intermediul cărora vei putea să-ți verifici cunoștințele. Este indicat să rezolvi chestionare drpciv până când indicatorii de performanță ajung pe verde.

Aceștia se calculează la sfârșitul fiecărui chestionar, potrivit  unui algoritm dezvoltat de echipa site-ului. Aceștia îți vor arăta cât de bine pregătit ești și îți vor spune cu mare precizie punctajul pe care îl vei obține la sală.

După cum poți observa, poți promova cu brio examenul dacă profiți de ceea ce îți oferă acest site. Cu toate acestea, știm cu toții că unde-s doi puterea crește. Ceea ce vrem să-ți spunem este că șansele tale de reușită pot crește dacă îi ceri ajutorul instructorului tău.

Cu alte cuvinte, îți recomandăm să îți suni instructorul şi să-l rogi să-ţi genereze un cod de activare. De îndată ce îți va genera acest cod vei putea utiliza gratuit site-ul în baza lui.

 Înscrierea şi generarea codurilor de activare este gratuită şi nu implică niciun cost din partea instructorului. Instructorul tău nu trebuie decât să dea clic pe secțiunea Instructori Auto și să-și facă cont. Această secțiune a fost special creată pentru a ajuta instructorii să monitorizeze pregătirea elevilor lor. Ea reprezintă o facilitate pe care doar acest site o oferă.

Te sfătuim să profiți de această facilitate și să-ți rogi instructorul să-ți monitorizeze pregătirea pentru a descoperi într-adevăr cât de bine pregătit ești. În plus, dacă îl rogi să te ajute îți vei da putea da seama de o serie de lucruri importante și anume:

-dacă instructorul tău vrea să te ajute;

 -dacă vrea să afle cum te pregătești pentru examen;

- dacă vrea să afle de unde anume înveți;

-  dacă vrea să știe cât de mult înveți și mai ales cât de corect înveți;

 - dacă a vrut doar să-ți ia banii pentru orele practice;

- dacă face parte dintre instructorii buni, direct interesați ca elevii lor sa ia sala din prima încercare.

Din păcate, în prezent, există foarte mulți instructori care refuză să se implice în pregătirea elevilor și nu le monitorizează nivelul de pregătire înainte de a merge la examen. Acesta este una din cauzele pentru care cei mai mulți elevi se pregătesc superficial pentru acest examen și în cele din urmă îl pică.

Sperăm ca instructorul tău să accepte să-și facă cont pe e-drpciv.ro și împreună cu el să te pregătești cum se cuvine pentru acest examen important. Mult noroc îți dorim!

 

 

 

Loading...
Citeste tot despre: