Ziua bună se cunoaște de dimineață și tot atunci este timpul perfect pentru a aduce mai multă pasiune în relația ta. Cum poți face asta? Prin următoarele trucuri simple, rapide și ușor de aplicat.


Începeți ziua cu o cafea bună

Știm, cafeaua băută dimineața împreună, la fel cum fac actorii în filmele americane, este deja un clișeu. Dar să fim sinceri, de câte ori pe săptămână chiar facem asta? Amândoi partenerii să se așeze la masă, fără telefoane mobile și alte griji și doar să savureze o cafea bună făcută la ibric sau la un aparat de cafea. În multe dimineți, suntem prea grăbiți sau stresați de gândul că trebuie să ajungem cât mai repede la muncă. Așa că, de unde să mai avem timp și plăcere pentru astfel de momente de răsfăț? Drept urmare, surprinde-ți partenerul sau partenera la primele ore ale zilei cu o cafea fierbinte, deja pregătită și cu bucuria de a petrece timp împreună. Unul dintre secretele cuplurilor fericite este că știu să savureze fiecare clipă pe care îl au în doi. Chiar și atunci când sunt grăbiți, găsesc zece minute dimineața, doar pentru ei.

Pregătește micul dejun altfel decât o faci în mod obișnuit

Poate că acesta este un alt clișeu pe care îl vedem des în filme. Însă la fel ca cel anterior, el își pierde din farmec pe parcurs ce relația evoluează. Rutina este moartea pasiunii, așa că micile schimbări pot stârni emoții noi în cuplu mai ales când le faci fără ca celălalt să se aștepte.

Poți găti un smoothie răcoros, un platou cu câteva preparate noi și delicioase pe care să le savurați urmărind serialul preferat sau videouri haioase de pe YouTube. De asemenea, puteți alege să mâncați la un local cu o atmosferă „cozy” în care să discutați în liniște planurile pentru ziua respectivă. Dacă sunteți un cuplu matinal și vremea de afară vă ajută, puteți începe diminețile de weekend cu un picnic luat într-un parc sau într-o livadă din afara orașului.

Practicați un exercițiu împreună

Începeți dimineața cu o provocare! Exercițiul este simplu, aveți nevoie de câteva bilețele, două pixuri și un borcan din sticlă. Fiecare dintre voi va trebui să scrie pe câte un bilețel care sunt motivele pentru care se simte recunoscător în acea zi. Căutați fiecare dintre voi cel puțin un lucru pentru care merită să fiți fericiți. Împachetați bilețelul și puneți-l în acel borcănel. Ideal este să faceți acest joc zilnic sau de fiecare dată când aveți nevoie. Tot în aceeași notă, puteți face o cutiuță specială pentru motive de mulțumire, unul față de celălalt sau cu lucruri pe care le apreciați la voi. 

Alegeți să faceți ceva pentru voi în acea zi

Dacă tot ați ales că începeți ziua într-o notă plăcută, caldă, optimistă ce ar fi să o încheiați la fel? Propuneți ca după ce fiecare dintre voi își încheie programul de muncă să ieșiți undeva în oraș, fie să luați cina împreună, fie să mergeți la piesă de teatru, la un concert sau pur și simplu, la o plimbare în parc și să discutați despre provocările avute în acea zi, despre ce pasiuni puteți să vă urmați împreună, obiceiuri noi pe care v-ar plăcea să le aplicați în următoarea perioadă și orice alt lucru care știți că v-ar întări relația.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: