Ai fost vreodată în situația de a purta o cravată, dar nu ai făcut-o pentru că nu știai cum să îi faci nodul corect? E mai simplu decât ai fi crezut. Click! i-a făcut o vizită Adinei Buzatu, care îți arată cum se face nodul simplu la cravată și care e procedura corectă.


Realizarea unui nod la cravată poate da mari bătăi de cap oricărui bărbat. Tocmai de aceea, am mers în vizită la Adina Buzatu, pentru a afla care e procedura corectă de realizare a nodului.

Nodul la cravată, de mai multe tipuri

Există mai multe modele de noduri la cravată iar diversitatea lor ține mai mult de imaginația fiecăruia. Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist din România, vorbește despre realizarea nodului simplu și ne arată procedura corectă.

Sfatul Adinei Buzatu

Cravata, accesoriul masculin care nu lipsește din garderoba niciunui bărbat, se poate purta întotdeauna, atât seara, căt și la birou. Mai mult, cravata poate înlocui, cu succes, papionul și nu este deloc mai puțin elegantă. Diferența între casual și elegant o face imprimeul. Atenție ce alegi! "Lungimea cravatei este întotdeauna până la jumătatea beteliei. Nu vă sfătuiesc sa purtați curea, dar atunci, până la jumătatea beteliei pantalonilor. Ține foarte mult de înălțime, de formă, pentru că dacă avem burtica mare, sigur că trebuie să fie un pic mai lungă" spune Adina Buzatu, stilist.

Loading...