O companie care produce jucării sexuale a găsit secretul unei vieți fără stres, cel puțin așa se laudă reprezentanții firmei. Este vorba despre o cabină pentru masturbare, instalată pe o stradă din New York, în Statele Unite ale Americii. Oamenii de afaceri care au un stil de viață foarte încărcat se pot „relaxa” acum într-o astfel de „cămăruță” destinată unei masturbări în mijlocul zilei.


Această cabină pentru masturbare a fost făcută pentru bărbații care „se simt stresați”. Compania Hot Octopuss a instalat cabina numită „GuyFi” pe 5th Avenue din New York. Acolo, bărbații care nu mai pot face față zilelor stresante de la muncă se pot duce să se „relaxeze”.

Această idee a pornit de la un sondaj făcut de Time Out, care a ajuns la concluzia că 39% din bărbații newyorkezi se masturbează în timpul serviciului, potrivit New York Daily News.

 

Așadar, cabina a fost creată pentru „a muta acest obicei din birou într-un mediu mai potrivit, imaginat în așa fel încât să-i dea bărbatului ocupat din Manhattan puțină intiminate, dar și o conexiune rapidă la internet”, potrivit comunicatului de presă dat de Hot Octopuss.  Această „cămăruță” pentru masturbare este, de fapt, o fostă cabină telefonică, acoperită cu o perdea, pentru discreție. Bărbații „stresați” au la dispoziție un scaun pe care se pot așeza comod și un laptop conectat la Internet.

 

Loading...