Un cuplu din Statele Unite a făcut o vizită obișnuită la ginecolog pentru a afla sexul copilului, dar a avut parte de o mare supriză. De regulă, la ecograf nu se pot stabili prea multe detalii despre copil, de aceea cei doi părinți nu se așteptau la un semn atât de clar din partea pruncului.


Janine Godfrey și soțul ei, Ryan, au observat la aparatul care funcționează cu ajutorul ultrasunetelor, că bebelușul le arată celebrul semn al păcii, relatează DailyMail.co.uk. Părinții și medicul au fost uimiți, dar și amuzați de ceea ce au observat.

Din acest motiv, doctorul a scris în colțul din stânga jos al imaginii de la ecograf cuvântul „pace” și îl reprezintă pe copil chiar în momentul în care pare să arate semnul păcii. În mod normal, în acest colț este menționat sexul copilului – în cazul de față, cuplul a aflat că urmează să aibă un băiețel – se pare că unul cu un pronunțat simț al umorului.

32b4107500000578-0-image-a-134_1459435265189.jpg

copil semn pace
Copilul pare să le arate semnul păcii
Foto Daily Mail

Imaginea ecograf 3D a unui copil

 

 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...