Atunci când ne despărțim pentru totdeauna de cei dragi, există obiceiul ca la mormântul acestora să spunem o rugăciune, să depănăm amintiri frumoase cu acea persoană sau să stăm pur și simplu în tăcere în semn de reculegere. V-ați întrebat însă ce semnifică o monedă lăsată pe o piatră funerară?


Dave Malefant, în timp ce se plimba prin cimitir după ce a vizitat mormântul unei persoane dragi, a zărit o monedă pe o piatră funerară. El a făcut o fotografie și s-a întors acasă pentru a face cercetări despre semnificația a ceea ce a avut și a făcut o descoperire uimitoare, relatează ViralNova.com.

12036430_1173959689286577_5453486802529563746_n.jpg

moneda piatra funerara
Moneda se lasă în semn de respect față de soldatul căzut la datorie
Foto Facebook

O monedă lăsată pe piatra funerară a unui soldat decedat îi arată familiei acestuia că cineva a trecut pe acolo și a oferit o mică răsplată în semn de respect pentru cel care a căzut la datorie. De asemenea, mai semnifică faptul că cel care a lăsat moneda și soldatul decedat au fost camarazi pe front.

Semnificația unei monede lăsate pe o piatră funerară

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...