Cine spune că nu se poate stabili o relație serioasă încă de la prima întâlnire? Totul depinde de ce se întâmplă la nivelul cognitiv al ambilor parteneri. O emisiune Tv a pus în aplicare o metodă inedită de întâlnire pentru viitoarele cupluri.


Jackie Murray (62 de ani) a lucrat în poliție timp de decenii, iar odată cu pensionarea sa, i-a scăzut și încrederea că va găsi un partener alături de care să-și petreacă bătrânețea. 

După cum relatează DailyMail.co.uk, cei care participă la emisiune și speră să-și găsească jumătatea, acceptă de comun acord - indiferent pe cine întâlnesc - să se dezbrace unul pe celălalt, chiar dacă este pentru prima dată când întâlnesc acea persoană. 

Cei doi trebuie apoi să se lungească pe același pat și să răspundă la mai multe întrebări intime care sunt afișate pe un ecran chiar în fața lor. 

Jackie a dorit să-și întâlnească viitoarul partener folosind metoda acestei emisiuni. Ea l-a cunoscut pe Fred (52 de ani) și au acceptat să urmeze instrucțiunile moderatorilor. "Cred că este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată. La început, ai acea teamă și îngrijorare, dar este foarte bine să cunoaște pe cineva cu adevărat", a declarat Jackie. 

Metoda se bazează pe un studiu științific care a arătat faptul că oamenii se apropie mai rapid unii de ceilalți atunci când ambii parteneri se află în situații vulnerabile. De multe ori, ținutele pe care le alegem la întâlnirea cu o persoană de sex opus ne pot oferi mai multă încredere de sine, dar acest lucru nu garantează faptul că se va stabili o relație de durată. În mintea umană se petrec lucruri deosebite atunci când ambii parteneri se vad și se simt unul pe celălalt așa cum sunt în realitate - cel puțin fizic. 

După ce s-au dezbrăcat, celor doi eventuali parteneri li se cere să stea lungiți în pat pentru 30 de minute, timp care trebuie să răspundă la unele întrebări sau li se cere să se atingă, să se îmbrățișeze sau chiar să se sărute. La sfârșit, sunt puși în situația de a alege dacă rămân sau nu împreună cu partenerul sau partenera.

 
 
Loading...