În America chiar se încearcă lucruri noi, iar totul a luat o întorsătură puțin bizară, astfel că, un restaurant a început să producă burgeri cu tarantule prăjite. E adevărat că nu sunt cozi infernale pentru comenzi la această ”specialitate”, însă unii americani mai curioși au avut curajul să încerce.


Reacția lor a fost pe de o parte amuzantă, cât și de entuziasm, astfel că, Martha a fost primul consumator al acestui platou.

burger_tarantula.jpg

Burger cu tarantula
Foto Captură Twitter

Bull City Burger și Brewery sărbătorește în prezent "luna exotică a cărnii", cu burgeri făcuți din orice, de la aligator la iguana, pitoni, bizon, broască țestoasă și insecte. Dar provocarea în sine este consumul de tarantule, potrivit postului huffingtonpost.com. Pentru 30 de dolari, clienții primesc un burger realizat 100% din carne de vită din Carolina de Nord, în vârf cu brânză Gruyère, sos de chili și o tarantula prăjită în cuptor.
Și dacă își termină farfuria, ei primesc un tricou pentru a imortaliza experiența cu opt picioare, potrivit site-ului Bull City.
Cu toate acestea, restaurantul a achiziționat numai 18 tarantule din specia zebra, astfel încât oricine dorește să să încerce unul dintre arahnide, trebuie să câștige mai întâi la o tombolă de tarantule.

 

 
 
Loading...