O femeie care s-a născut cu două vagine, două utere și două cervixuri a făcut dezvăluiri cu privire la viața sexuală. Tânăra care se află în jurul vârstei de 20 de ani a răspuns pe internet mai multor întrebări ale curioșilor.


Tânăra a primit întrebări dintre cele mai diverse: de la cum face sex și până la sarcină și hormoni, notează Daily Mail. "Sunt o femeie născută cu două utere, două cervixuri și două vagine. Am descoperit asta când aveam 16 ani. Mi s-a spus că pot avea bebeluși în oricare dintre utere", și-a început mărturia femeia care și-a păstrat anonimatul. 

Întrebările au început să curgă: cineva a întrebat-o dacă poate naște natural și dacă se poate să rămână gravidă în fiecare dintre utere, iar răspunsul femeii a fost: "Trebuie să fac cezariană. Uterele mele sunt mai mici decât în mod normal, iar riscul unui avort spontan este mai mare în cazul meu, ca și cel al unei nașteri premature sau al unor bebeluși prea mici. Am citit că o persoană a avut un copil într-un uter și doi în celălalt".

Viața sexuală a femeii în cauză este și ea destul de interesantă: "Sexul este bun, dar depinde care dintre vagine este penetrat. Ele sunt unul lângă altul, iar cel din stânga doare în timpul actului sexual pentru că este mai mic". Iubitul tinerei s-a alăturat și el discuției: "Când am început să ne vedem, ea mi-a spus că are două lucuri pe care cele mai multe fete nu le au. După ce am ghicit, mi s-a părut interesant". Bărbatul a mai adăugat că încearcă să "nimerească" vaginul care îi produce plăcere partenerei sale.

Nu este singura cu o astfel de afecțiune

Cassandra Bankson (23 de ani) din San Francisco a dezvăluit anul trecut că suferă de boala celor două utere și a publicat pe canalul ei de YouTube un filmuleț în care răspunde întrebărilor și oferă sfaturi fetelor care ar putea avea aceeași afecțiune.

 

 
 
Loading...