Mulți au auzit de ea, dar puțini s-au încumetat să o guste. Berea Yoni este obținută prin fermentație cu ajutorul bacteriilor vaginale. Producătorul acestui produs neobișnuit a dezvăluit cum realizează această bere.


Aceasta este obținută prin adăugarea bacteriei acidului lactic din zona intimă a unui fotomodel de origine cehă, după cum informează Daily Star. Creatorul acestei beri, care a dorit să introducă în produsul său „esența feminității”, a dezvăluit câteva secrete despre noul brand.

„Nu eu am ales berea, ci ea m-a ales pe mine”, a mărturisit Wojtek Mann (26 de ani), creatorul berii Yoni. „Într-o zi, când savuram o bere cu sare, ceva profund mi-a trecut prin minte și m-a făcut să mă gândesc: «De ce să nu folosesc bacterii vaginale pentru producția de bere?» Mi-am dat seama că această este o cale de a tranfera senzualitatea, sexualitatea, șarmul și frumusețea unei femei în sticla unei beri delicioase.”

bere_vagin_1.png

bere bacterii vagin
„Nu eu am ales berea, ci ea m-a ales pe mine”
Foto: Facebook

Pentru a obține „ingrendientul secret”, se folosește un „instrument ginecologic” care colectează bacteria din vagin, înainte de a fi trimisă la un laborator, unde este „izolată și curățată”. Când este combinată cu apă, malț, rumeguș și drojdie, se produce o băutură specială.

bere_vagin_2.jpg

bere bacterii vagin
Prima dată, bacteria a fost colectată de la senzuala Alexandra Brendlova
Foto: Facebook

Wojtek, care a mărturisit că berea este „ușoară și răcoritoare”, a dezvăluit că fotomodele de la care sunt colectate bacteriile, au prosperat de pe urma producției acestei beri. Producătorul de originie poloneză a creat această băutură în urmă cu trei ani, iar de atunci a avut un succes răsunător, iar fetele din echipa sa sunt aodrate precum niște zeițe, fiind motivul pentru care s-a născut această „licoare”. Prima dată, bacteria a fost colectată de la senzuala Alexandra Brendlova, un fotomodel de origine cehă.

 
 
Loading...