Două pisici din Statele Unite ale Americii s-au realizat pe viață. Cele două nu au decât se se bucure de cumpărături după ce stâpâna lor s-a asigurat că vor trăi bine și după moartea sa, Troy și Tiger primind 300.000 de dolari.


O scriitoare din SUA și-a trecut în testament și cele două pisici pe care le avea. Ellen Frey-Wouters a strâns pe durata vieții sale 3 milioane de dolari, pisicile primind din această sumă fabuloasă 300.000 de dolari. Femeia era văduvă și nici nu avea copii, iar până acum este neclar unde a ajuns restul averii sale.

Femeia a vrut să se asigure că animalele îndrăgite vor fi bine îngrijite şi după ce ea nu va mai fi. Foştii ei angajaţi au grijă de pisici, iar cheltuielile lunare se scad din fondul generos pe carte cele două animale îl împart. 

Tiger, una dintre cele două pisici norocoase a fost găsită pe stradă, iar scriitoarea a adoptat-o. Acum se bucură de mâncare aleasă, mai ceva ca un om, și doarme pe cele mai fine lenjerii.

”Merită asta. Este o pisică minunată”, declară cel care are grijă de acum de cele două, potrivit People. Avocatul femeii a fost sceptic în privința deciziei clientei sale de a trece o sumă atât de mare pe numele unor pisici, însă a acceptat, iar acum cele două duc o viață mai mult decât luxoasă.

 
 
Loading...