După ce a făcut mai multe operații de mărire colosală a sânilor, un fotomodel de origine germană a trecut la un alt nivel. și-a injectat o substanță de închidere a tenului. Vrea să fie ca o femeie de culoare din Africa!


Martina Big (28 de ani) este din Tier (Germani) și a devenit faimoasă după ce în urma unor operații estetice a căpătat niște sâni de-a dreptul colosali. Potrivit The Sun, Martina își dorește să devină o femeie de culoare și cu toate că se află în plin proces de schimbare a tenului, are acasă propriul solar unde se bronzează deseori până devine aproape neagră.

martina_2.jpg

sani colosali
Martina este un fotomodel de origine germană
Foto: Facebook

„În urmă cu nouă săptămâni, am făcut doar trei injecții pentru bronz. Nu mă așteptam să mă înnegresc atât de mult, dar e bine, îmi place, chiar vreau să duc totul până la extreme. Acum, vreau să devin din ce în ce mai neagră și să văd care sunt limitele. Vreau să contrastez părul meu blond cu pielea cafenie”, a mărturisit Martina.

martina_1.jpg

sani colosali
Face injecții de schimbare a tenului
Foto: Facebook

„Lumea face ochii mari atunci când mă vede pe stradă și se gândesc probabil cum e posibil așa ceva.” Martina continuă să își mărească sânii și în același timp nu crede că persoanele de culoare s-ar simți ofensate de alegerea sa. „Da am pielea ca a unei fete africane, dar nu pretind că aș fi una.”

martina_4.jpg

sani colosali
Martina, înainte de a-și schimba culoarea pielii
Foto: Facebook

„O să creez o Barbie unică și exotică, cu ten închis, păr blond și forme exagerate. Îmi place să arăt așa”, a mai adăugat femeia. Prietenii Martinei sunt uimiți de decizia ei și chiar doctorul care i-a administrat injecțiile (a cărui identitate preferă să i-o țină anonimă) nu o mai recunoște. 

 
 
Loading...