Torz Reynolds (29 de ani) uimește nu doar prin numeroasele tatuaje de pe tot corpul (inclusiv de pe față), ci și prin neobișnuita îndrăzneală de a-și transforma părți din propriul corp în accesorii.


Obsesia ei pentru modificările extreme ale aspectului fizic sunt aproape șocante pentru cineva care nu este obișnuit cu un astfel de stil de viață: „Un prieten de-al meu și-a tăiat jumătate dintr-un deget în urma unui accident, iar de atunci, m-am îndrăgostit de această idee. Sunt zece ani de atunci și periodic îmi badajez un deget pentru a vedea cum ar fi fără el. Anul acesta am zis: «Dă-l încolo, o voi face!»”, a mărturisit Torz pentru Daily Star.

torz.jpg

piercing
I-a venit ideea nebunească de la un prieten care a avut un accident
Foto: Instagram

Ea este originară din Londra și a avut curajul să-și taie singură o parte dintr-un deget, în propriul studio de tatuator și este mulțumită de rezultat. Torz a ținut să precizeze că operația a decurs cu instrumente sterilizate, iar după ce a terminat, a avut atât de multă adrenalină, încât a ajutat-o să treacă peste durere.

torz_2.jpg

piercing
Și-a tăiat singură degetul, în propriul studio de tatuator
Foto: Facebook

„Acum, am făcut-o, îmi place, ador cum arată, e așa drăguț. Mulți oameni vor să-l atingă. Singuru moment când îmi dau seama că lipsește e atunci când îmi vopsesc unghiile, dar nu mi-a afectat viața în vreun fel. îl țin în frigider (degetul tăiat). Chiar vreau să-l păstrez, doar e al meu și îmi plac lucrurile ciudate. Cred că o să-mi fac un colier din el, numai ca să-i sperii pe oameni.”

Torz și-a făcut primul piercing la vârsta de doar opt ani, iar acum, ea are peste 40. Jumătate din corpul său este acoperit cu tatuaje și și-a crestat și vârful limbii. „Unele lucruri pot fi dureroase, dar le fac pentru că pur și simplu mi se pare că arată drăguț.”

 
 
Loading...