Imagini șocante au fost publicate de medicii unui spital din China, după ce au avut o intervenție chirurgicală cu care nu s-au mai întâlnit. Doctorii au îndepărtat 13 kg din intestinul unui bărbat după ce i-au vindecat consipația cronică.


Imaginile arată doctorii alături de un ”vierme” uriaș scos din corpul unui bărbat din China.  Pacientul în vârstă de 22 de ani suferea de o afecțiune mai rară ce cauzează excreția în intestinul gros. Organul acestuia a luat o dimensiune uriașă, făcându-l să pară gravid, iar medicii i-au îndepărtat 30 de cm din intestinul lui.

china.jpg

Mdicii s-au îngrozit când i-au eliminat o amre parte din intestinchinezului

 

”Arăta de parcă ar fi putut exploda oricând”, a declarat un medic de la spitalul din Shanghai, potrivit Metro, declarând că a fost de-a dreptul șocat de ceea ce a putut vedea în interiorul tânărului. Testele au confirmat că bărbatul avea luni, posibil chiar și ani, de când fecalele erau depozitate în interiorul corpului său. Se crede că acesta s-a născut cu Hirschprung, o boală extrem de rară ce presupune lipsa unor mușchi din interiorul colonului.

laxativ.jpg

china
Bărbatul avea luni sau chiar ani de când fecalele se depozitau în interiorul lui

 

Înainte de operație, omul s-a bazat pe laxative și alte medicamente pentru constipație și pentru a forța contracțiile intestinale, până când, într-o zi, a avut un disconfort intens și nu a mai rezistat. După o intervenție chirurgicală de trei ore, o parte a intestinului, măsurând 30 de inci (76 de cm) și cântărind 13 kg, a fost eliminată.

 
 
Loading...