Nu îşi revin din şoc! Nia şi Robert Tolbert au aflat că vor deveni părinţi de tripleţi, după ce mai au acasă gemeni. Copiii rezultaţi din sarcini multiple au fost concepuţi pe cale naturală, ceea ce e foarte rar.


Povestea Niei (28 de ani) şi a lui Robert, Tolbert (31 de ani), din Waldorf, Maryland, uimeşte lumea. Ei şi-au dorit să aibă numai doi copii şi în curând vor avea şase progenituri. În 2011, la un an după ce s-au căsătorit, a venit pe lume primul lor vlăstar, un băieţel, numit Shai, astăzi în vârstă de 6 ani. În 2014, Nia a vrut să aibă al doilea copil şi apoi să se oprească. A fost un şoc atât pentru ea, cât şi pentru soţ, când au aflat că vor avea gemeni. Femeia a născut anul următor doi băieţei identici, Riley şi Alexander, care în prezent au 2 ani.

Soţii Tolbert au decis să nu mai aibă nici un alt moştenitor. Numai că, anul acesta, în august, Nia a aflat că a rămas din nou însărcinată, în mod accidental. Însă nici în cele mai negre vise nu se aştepta că are în pântece tripleţi. Când medicul i-a arătat ecografia, a luat-o cu ameţeală.

24_foto1-135-230_tot.jpg

Nia, împreună cu soţul, Robert Tolbert, şi cei 3 copii ai lor, Shai (6 ani) şi gemenii Riley şi Alexander, de 2 ani

Nu a avut curajul să-i dea soţului vestea direct. I-a scris un bilet, ca să-l impresioneze: “te rog să primeşti acest dar de la mine şi de la Dumnezeu”. Bărbatul a leşinat când a aflat că vor mai avea încă trei bebeluşi. A zăcut câteva ore la pat până s-a obişnuit cu gândul că în curând vor avea 6 copii. Între timp, medicii i-au anunţat sexul bebeluşilor pe care îi aşteaptă. Nia este însărcinată cu triplete, iar cele trei fetiţe se vor naşte în martie, anul viitor.

Acum Nia şi Robert Tolbert se consolează că vor avea în casă 3 băieţi şi 3 fete, adică “va fi un echilibru între reprezentanţii sexului masculin şi cel feminin”. “Ce putem să mai facem acum?! Ştim că nu vom mai dormi vreo doi ani, cheltuielile cu mâncarea vor creşte la greu şi în casă nu va mai fi linişte”, a spus tânăra mămică. Numai Shai este foarte încântat că va avea mulţi fraţi şi surori. 

Click! spune

Naşterea  de tripleţi după gemeni, concepuţi natural, se întâmplă extrem de rar. Poate fi cauzată de hiperovulaţie (femeia elimină mai multe ovule în acelaşi timp), ereditate (faptul că mama sau tata au avut naşteri multiple în familie) şi etnie.

 

Loading...