O femeie care trebuia să ajungă la un interviu de angajare în Barcelona, Spania, a făcut scandal în aeroport. Nemulțumită de faptul că procedurile de protocol se desfășurau foarte lent, a început să se dezbrace în fața tuturor celorlalte persoane aflate la fața locului.


În scurt timp, s-a creat vâlvă în jurul ei iar organele de pază au reacționat imediat, arestând-o. Totuși, femeia susține că polițiștii i-ar fi rupt degetul mare de la mână în momentul în care i-au pus cătușele. Ulterior, aceasta a fost reținută într-o celulă pentru 12 ore, timp în care ar fi rupt un cod de conduită al poliției, potrivit thesun.co.uk.

Totul s-a petrecut în aeroportul Essex din Anglia. Exasperată că trebuie să aștepte mult la coadă, irlandeza Eimear Ni Ghiallgairrh (29 de ani) și-a dat fusta jos în semn de protest, rămânând într-o pereche de colanți negri. „A refuzat să fie percheziționată, s-a enervat, a devenit agitată și și-a dat jos fusta, stând în colanți. Membrii publicului din jur erau vizibil deranjați în timp ce ea se dezbrăca. În plus, a bătut cu furie în birou”, a relatat procuroarea Karen Philips.

Femeia a pledat vinovată pentru comportament nepotrivit și deteriorarea bunurilor poliției în fața mafistraților din Chelmsford. Totuși, Ghiallgairrh a pus incidentul pe seama excesului de zel al autorităților.

Când a încătușat-o, polițistul i-a rupt un deget

deget_rupt.jpg

deget rupt
Eimear Ni Ghiallgairrh (29 de ani) susține că polițistul i-a rupt degetul mare de la mână când au arestat-o
foto: SWNS/The Sun

 

„Devenisem foarte frustrată din cauza angajaților aeroportului. Un ofițer de poliție a venit din spatele meu în timp ce mă aplecam, pur și simplu, peste masă, m-am întors, numai ca să îl aud zicându-mi să mă calmez. A spus «ești drogată». Am zis că nu sunt drogată. A zis că nu ar trebui să vorbesc așa cu el pentru că are o armă automată. Am întrebat de ce ar fi nevoie să folosească o armă automată în preajma mea. El a zis că dacă nu tac mă va aresta. Am întrebat «De ce? Pentru ce?». Mi-a pus cătușele, agresiv, și a țipat «SECȚIA 4» în timp ce mă ridica de încheietură, rupându-mi degetul mare, în consecință. Am țipat de durere și am fost ridicată de încheieturi”, a povestit femeia, care este arhitectă.

În ciuda acestor fapte, Ghiallgairrh a fost amendată cu suma de aproximativ 200 de eruo (150 de lire, n.r.). Femeia se află în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord de 18 luni și le-a declarat judecătorilor că plănuiește să se întoarcă în Irlanda.

 
 
Loading...