Se întâlnesc numeroase cazuri în care anumite femei preferă să-și dea demisia de la locul de muncă după ce au născut. Totuși, nu prea s-a mai întâlnit un caz în care o femeie renunță la serviciu pentru a-și alăpta...iubitul.


Este vorba despre Jennifer Mulford care a renunțat la locul de muncă pentru a-și putea alăpta de două ori pe zi iubitul în vârstă de 35 de ani, Brad Leeson, relatează Metro.co.uk. Ea spune că cei doi doreau să creeze o legătură cât mai puternică.

ad208915569e28098i-breastfeed-my.png

alaptat
Brad este alăptat de iubita sa de două ori pe zi
Foto Facebook

"În acel moment am știut că am un partener pe viață...amândoi doream același lucru de la relație - o legătură magică ce nu se poate crea decât prin alăptare", a declarat Jennifer.
Totodată, ea s-a văzut nevoită să stea acasă pentru a-și hrăni iubitul. "Am întrerupt serviciul deoarece am vrut să dedic totul acestui lucru." Brad, care este culturist, speră să-și îmbunătățească și abilitățile fizice după aceste sesiuni de alăptare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...