Am putea spune că a devenit o modă să-ți faci „selfie-uri” pe Snapchat folosind acel filtru care îți pune urechi și nas de cățel. În același mod a încercat să se distreze și o tânără franțuzoaică, dar camera foto a surprins încă un detaliu care a îngrozit-o.


Fata susține că se afla singură în camera ei când a început să se filmeze, dar la câteva secunde după ce se distra urmărindu-se pe telefonul mobil, aplicația a mai detectat prezența cuiva chiar lângă tânără, informează The Mirror.

În mod normal, filtrul aplicației se activează doar în momentul în care detectează un chip, dar în acest caz, fata era singură. Materialul video a fost vizualizat de sute de ori, iar internauții au păreri diferite despre strania apariție. În timp ce unii consideră că ar putea fi vorba de o activitate paranormală, alții sunt de părere că a fost doar o eroare a filtrului din cauza umbrelor din încăpere.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...