Viktoria Povesma (20 de ani) a fost dată dispărută după o noapte în care a ieșit în oraș cu prietenii și nu s-a mai întors. Capul tinerei a fost găsit într-o pungă la Grădina Botanică din Tomsk, Siberia.


Viktoria era o tânără studentă la Arhitectură cu planuri mărețe și idealuri greu de atins. Aceasta a ieșit într-o seară în oraș în compania unor prieteni, însă pentru ea a fost ultima seară. Rudele împreună cu autoritățile au căutat-o disperați, iar când au găsit-o au sperat să fie doar un coșmar.

Capul studentei se afla într-o pungă de plastic aruncată în Grădina Botanica, iar părți din corpul ei erau aruncate prin apropiere. Polițiștii au găsit și monstrul care a putut face această faptă șocantă și l-au arestat. Tânărul în vârstă de 29 de ani este cunoscut ca fiind un violator în serie și a recunoscut fapta sa.

Cu părul blond și ochii albaștri, Viktoria era studentă la Tomsk State University, la Arhitectură și Construcții. Sâmbătă seara tânăra împreună cu mai mulți colegi și prieteni au ieșit în oraș să se distreze. Părinții fetei au anunțat autoritățile după ce duminică nu a ajuns acasă și au sunat-o, însă fără răspuns. În acea zi avea loc o reuniune cu colegii de liceu, un eveniment extrem de important pentru ea și pe care îl aștepta de multă vreme.

O declarație a Comitetului de Investigație din Rusia descria faptul că tânăra a mers să facă o plimbare, însă nu s-a mai întors, potrivit The Sun.

 
 
Loading...