Un copil de doar patru ani suferă de o boală extrem de rară, dar necruțătoare care îl face să îmbătrânească de opt ori mai repede decât un om obișnuit. Oamenii se feresc de el, iar copiii sunt prea speriați pentru a se juca împreună cu el.


Bayezid Hossain, originar din sudul Bangladeșului, deși are o vârstă fragedă, prezintă deja toate trăsăturile fizice, dar și psihice ale unui om bătrân. Boala de care suferă se numește progeria și, cu toate că îi conferă o inteligență mult peste media sa de vârstă, îi accelerează procesul de îmbătrânire, punându-i viața în pericol, informează Daily Mail

Mama sa, Tripti Khatun (18 ani) a declarat că este uimită de cât de inteligent este Bayezid, dar i se frânge sufletul atunci când cede cum arată. "Bayezid a învâțat să meargă la numai trei ani și i-au crescut dinții după doar trei luni de la naștere. Dezvoltarea sa fizică este complet anormală, dar mintal, cu el poți avea conversații minunate; este foarte intuitiv la vârsta lui", a declarat mama băiețelului. 

Atunci când s-a născut, medicii i-au anunțat cu părere de rău că nu există vreun tratament pentru boala micuțului. Azi, Bayezid nu poate să meargă la școală, dar adoră să se joace cu mingea, să deseneze și chiar să-i strice jucăriile pentru a le asambla apoi la loc. 

Conform altor cazuri similare, copiii care se nasc cu această boală nu trăiesc decât până la vârsta de 13  - 15 ani.

 
 
Loading...