Cu toţii ştim că există săruturi reuşite şi săruturi mai puţin plăcute. Cum să facem însă pentru a ne asigura că sărutul va fi unul perfect? Iată metoda garantată pentru a fi as în sărutări.


1. Primul pas e semnalul pe care îl transmiţi. Chiar dacă nu arăţi ca un model, trebuie să ştii să flirtezi.  Începe cu un contact vizual, semnul universal că vrei să îţi săruţi parternerul sau partenera. 

2. Când te apropii să săruţi, înclină capul spre dreapta. Două treimi din cei care au sărutat pe cineva preferă să încline capul spre dreapta pentru că aşa au fost alăptaţi. 

3. E bine să închizi ochii pentru că pupilele se dilată şi trebuie să ascunzi asta. În plus, e ciudat să vezi pe cineva cu ochii deschişi când sărută. 

4. Nu trebuie să te ruşinezi când săruţi pe cineva. Buzele noastre au una dintre cele mai mari concentraţii de terminaţii nervoase din tot corpul, iar când ne sărutăm cu cineva, ele trimit un semnal către creier care dă o stare de bine. Pentru a amplifica senzaţia, trebuie să aplici presiune şi căldură pe buzele partenerului de sărut. 

 

 
 
Loading...