Bunicuța de 70 de ani a uimit o lume întreagă cu corpul său, ce arată ireproșabil. Multe femei și-ar dori să fie în pielea ei, măcar la 40 de ani. Carolyn Hartz se menține extrem de bine la vârsta sa, însă secretele stilului său de viață nu sunt ușor de urmat.


Carolyn a apărut pe o plajă în bikini și a complexat multe femei mai tinere cu formele corpului său, transformat prin multă ambiție și motivație. Bunicuța a renunțat complet la zahăr în urmă cu 28 de ani, după ce a fost dependentă de dulciuri,  declarând că a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut.

”O mulțime de femei peste 50 de ani trăiesc cu impresia că nu se pot menține în formă și nu pot avea o greutate rezonabilă, punând totul pe seama metabolismului. De multe ori vorbesc și cu femei de 40 de ani, care după ce nasc spun că nu pot ajunge la greutatea de dinainte de sarcină”, a declarat femeia, conform Daily Mail.

 

Carolyn este de părere că, deși pare puțin mai dificil pentru femeile de peste 40 de ani să se menține în formă, acest lucru nu este imposibil, însă trebuie să vrei cu adevărat acest lucru. Cu toții știm că metabolismul nostru încetinește, odată cu înaintarea în vârstă, însă totul depinde de alimentele pe care alegem să le consumăm.

”Trebuie să preluăm controlul asupra metabolismului și să facem alegeri mai sănătoase, să muncim un pic mai mult și să nu ne lăsăm. Cred că este important să fii conștient de tipul de mâncare pe care îl consumi, dar și de cantitatea de hrană pe care o mănânci. Să fii atent la ce și cât mănânci este un factor esențial în acest proces”

 
 
Loading...