Ca-n filme! Un concurs bizar are loc în Moscova, unde aspiranții titlului de cel mai bun hacker primesc dansuri în poală de la stripteuze și vouchere gratuite, dar asta numai dacă ies învingători. Cei mai buni hackeri din Rusia se întrec în spart coduri, în timp ce dansatoarele drezbrăcate încearcă să le distragă atenția.


Hackerii au sarcina de a efectua provocări complexe de codificare în timp ce femei sexy și sumar îmbrăcate dansează în jurul lor, relatează tabloidul britanic The Sun.

nintchdbpict000288594831.jpg

hackeri concurs stripteuze femei goale
Câștigătorul primește dansuri în poală
Foto: thesun.co.uk

 

Câștigătorul competiției Hackathon din Moscova primesc vouchere gratuite pe care le pot folosi pentru a primi dansuri în poală de la stripteuse. Organizatorii cred că această metodă neortodoxă îi pune pe hackeri în dificultate. Patronul clubului Golden Girls Club, Lucky Lee a declarat că „scopul acestui concurs este să-i facă pe programatori să lucreze în condiții critice. Aceștia au sarcina de a crea un prototip de program, în pofida faptului că sunt fete frumoase în jurul lor, care încearcă să le distragă atenția”.

Rapoartele CIA spun că hackerii ruși sunt foarte eficienți. Atacurile cibernetice venite din Moscova au încercat să-l ajute pe republicanul Donald Trump să câștige fraudulos la numărătoarea voturilor de la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, fapt pe care magnatul l-a negat.

 

 

 

 
 
Loading...