O viitoarea mireasă din SUA a stârnit controverse pe rețelele de socializare cu ținuta provocatoare pe care a ales-o pentru ziua cea mare. Femeia și-a ales un body alb, strălucitor și foarte decoltate, care nu acoperă foarte multe.


Înainte de nuntă, mireasa a postat un videoclip în care probează ținuta pe care o va purta. Zeci de femei s-au arătat intrigate de alegerea pe care a făcut-o curajoasa mireasă. Femeia a fost criticată intens pe Facebook, chiar și de prietenii ei. Rochia „netradițională” este, de fapt, un body și o trenă, care se poate scoate oricând își dorește mireasa.

mireasa-dezbracata-3.jpg

Rochie de mireasă
Așa arată „rochia de mireasă” care a stârnit controverse pe rețelele de socializare
Foto: Facebook

 

Ținuta extrem de sexy nu a fost văzută cu ochi buni de cei mai mulți internauți. Alegerea făcută are legătură, însă, cu locația nunții. Femeia din imagini a ales să se căsătorească pe plajă, deci cel mai probabil a vrut să fie în ton cu locul unde are loc cel mai fericit eveniment din viața ei. Chiar și așa, unii internauți au taxat-o pentru „rochia de mireasă” pe care și-a ales-o, în timp ce alții i-au luat apărarea.

mireasa-dezbracata.jpg

Rochie de mireasă
Mireasa s-a filmat probând ținuta de nuntă
Foto: Facebook

 

„Corpul ei este increidibl. Eu cred că arată foarte bine, dar ținuta pare rigidă și nu foate confortabilă”, „Ar fi fost maid răguț dacă era mai decent. Are un corp foarte frumos, dar ținuta arată ca un costum de baie sau ca o lenjerie intimă care nu își are locul”, „Mie îmi place! E foarte drăguță!”, „Cred că vrea să fie efectiv un costum de baie”, „Mi se pare practic, fiind o nuntă pe plajă”, „Unde e rochia de mireasă? Eu văd doar un costum de baie. Într-adevăr, are un corp perfect”, „Body-ul e frumos, dar nu suntem obligați să-ți vedem fundul la nuntă!”, „Apreciez atitudinea ei”, „Oribilă! Pune ceva pe tine”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de viitoarea mireasă. 

rochie_mireasa.jpg

Rochie de mireasă
Femeia a ales această „rochie de mireasă” pentru o nuntă pe plajă
Foto: Facebook
 
 
Loading...
Citeste tot despre: