Yanet Garcia (28 de ani), considerată cea mai frumoasă fată de la meteo din lume, a făcut temperatura să crească în termometre cu cea mai recentă postare făcută pe Instagram. Superba mexicană nu și-a dezamăgit cei 10,6 milioane de fani de pe rețeaua socială.


Yanet Garcia a lăsat puțin loc imaginației cu ultima sa fotografie. Focoasa șatenă s-a fotografiat la piscină, într-un costum de baie minuscul care nu a acoperit mare lucru. Prezentatoarea meteo are un corp perfect lucrat, pe care îl expune deseori în ținute provocatoare. Yanet este cunoscută mai ales datorită posteriorului ei, care a făcut-o celebră pe Instagram și care i-a dat titlul de „cea mai frumoasă prezentatoare meteo din lume”. 

yanet-garcia1.jpg

Yanet Garcia
Yanet Garcia are un fund faimos
Foto: Instagram

Yanet Garcia a devenit celebră peste noapte

yanet-garcia4.jpg

Yanet Garcia
Yanet Garcia a devenit mai întâi cunoscută pe Youtube
Foto: Instagram

 

Cele mai multe fotografii postate de Yanet Garcia pe Instagram sunt în ținute care îi evidențiază posteriorul bombat. Așa cum era de așteptat, imaginile în care ea își expune fundul în costum de baie sunt cele mai apreciate de fani. Yanet Garcia a cunoscut faima după ce a publicat mai multe videoclipuri cu ea pe Youtube, în timp ce prezenta vremea. Peste noapte, tânăra s-a trezit cu milioane de fani, relatează Inquistr.

yanet-garcia2.jpg

Yanet Garcia
Yanet Garcia este foarte mândră de posteriorul ei bombat
Foto: Instagram

 

„Acum cinci ani, aveam doar câteva mii de urmăritori pe Instagram. M-am decis să risc și să fac ceva ce nu am mai încercat niciodată...să fiu la TV în rolul de prezentatoare meteo”, a povestit Yanet Garcia într-o postare. Câteva luni mai târziu, vedeta nu se simțea pregătită pentru acest job. Ea a povestit cum ajungea în fiecare zi acasă plângând. Cu toate acestea, nu s-a lăsat bătută și a exersat zilnic. Videoclipurile ei au devenit virale, iar asta i-a adus multe oportunități de a-și atinge visul de a lucra în televiziune. 

yanet-garcia3.jpg

Yanet Garcia
Prezentatoare mexicană postează foarte des fotografii cu fundul la vedere
Foto: Instagram

 

Citește și

Cea mai sexy doctoriță nu mai are voie să profeseze: „Nu m-am îmbrăcat provocator în fața pacienților!”

Ea e cea mai sexy prezentatoare radio! Cât de bine arată la 48 de ani

 
 
Loading...
Citeste tot despre: