Un salon de manichiură și pedichiură din Rusia a început să realizeze cele mai bizare modele de unghii pe care le-a cunoscut vreodată lumea fashion-ului. Iar totul se întâmplă la Nail Sunny din Moscova, loc unde îți poți asorta dantura și cu unghille de la mâini. Proiectul abia este în derulare, însă a adunat deja multe reacții, atât pozitive, cât și negative.


Este o mare probabilitate ca aceste modele să prindă la public și să dea lovitura sau ar putea să-și piardă din clienți, oricum ar fi, este riscul pe care salonul și l-a asumat de la bun început.

Unele persoane consideră această modă ca fiind una amuzantă, însă alții s-au speriat că ar putea avea în loc de unghii, dinți. Mai sunt și alte femei care au mărturisit că vor purta cu mândrie unghiile realizate în acest gen.

unghii_dinti.jpg

Unghii în formă de dinți
Foto Instagram

„Îmi vine să vărs”, a fost unul dintre criticile pe care salonul le-a primit imediat după ce a publicat fotografia cu modelul inovator al esteticului. Fiecare unghie a fost transformată în molar care sunt creați din acrilic, iar rezultatul final este aproape înfiorător de real.

 
 
Loading...