Fotografiile de familie sunt printre cele mai frumoase instantanee, orice persoană se uită cu drag în albumele vechi pentru a-și aduce aminte cu drag de momentele frumoase petrecute alături de oamenii speciali din viața ei. Din păcate, ședința foto a une familii din Statele Unite ale Americii a lăsat în urmă doar râsete și 250 de dolari irosiți, nu și niște fotografii memorabile.


O familie din Statele Unite a plătit 250 de dolari pentru o şedinţă foto realizată de „un fotograf profesionist“ din Missouri care, opt luni mai târziu, le-a trimis o serie de imagini. Pozele le-au provocat hohote de râs, iar cei doi soți au decis să facă publice imaginile pentru ca și prietenii lor virtuali să se poată amuza la fel de mult. În ciuda sfaturilor primite de la prieteni, de a cere banii înapoi fotografului, soții au refuzat să facă acest lucru, susținând că amuzamentul care le-a fost produs de rezultatul ședinței foto a meritat toți banii. În seria de fotografii, chipurile membrilor familiei sunt editate atât de prost încât par să fie desenate. Bineînțeles, gafa artistului a ajuns virală, iar ședința foto a fost distribuită de peste 300.000 de ori de internauți din toată lumea, potrivit Adevărul

FOTO
Fotograful a editat imaginile cum nu se putea mai prost
Foto:Facebook Pam Dave Zaring

„Ok. Aceasta nu este o glumă. Am plătit un fotograf, care pretindea că este profesionist, cu 250 de dolari pentru o şedinţă foto de familie. Acestea sunt fotografiile pe care ni le-a trimis... Fotografa ne-a spus că umbrele care picau pe feţe în acea zi frumosă şi senină erau foarte puternice şi că profesorul ei nu a învăţat-o să retuşeze fotografiile. N-am mai râs atât de mult de câţiva ani buni! Nu pot să inventez aşa ceva, nu e nicio glumă. Acesta a fost produsul finit“, a scris femeia care a încărcat imaginile pe Facebook.

 

loading...
Loading...