Un bărbat a salvat o adolescentă de la a fi abuzată sexual de un pedofil, un autobuz. Acesta a văzut că minora se simțea inconfortabil pentru că bărbatul mult mai în vârstă decât ea care stătea pe scaunul alăturat a început să o mângâie pe mână și pe picior.


Imediat ce a observat acest lucru, Moise Morancy, un actor și rapper american, a început să țipe la agresor și să-l lovească cu pumnii. „Să nu mai faci așa ceva niciodată, mă auzi?”, a strigat Morancy la agresor, după ce l-a imobilizat și l-a dat jos de pe scaun.

Curând, în autobuz au urcat echipajele de poliție. Oamenii legii au auzit scandalul și l-au arestat pe agresor, dar și pe rapper, pentru că a intervenit și pentru că l-a lovit pe bărbat, potrivit Mirror.co.uk. Cu toate acestea, Morancy a fost curând eliberat și numit „erou” de unul dintre polițiști.

„Inițial a început să o mângâie pe mână și am văzut cât de inconfortabil se simțea... așa că a renunțat și și-a pus mâinile în buzunar. Apoi a făcut-o din nou, cu forța. În timp ce făcea asta, m-a lovit peste genunchi și i-am zis «Hei, frate, nu mă atinge!»”, a povestit Morancy.

Ulterior, acesta a ținut să-i mulțumească polițistului care l-a eliberat din arest. „I-am uitat numele, dar vreau să-i mulțumesc. Mi-a spus «Ești un erou», a dat mâna cu mine și a zis «Am fost ca tine acum 20 de ani», iar asta m-a atins”, a mai spus cântărețul.

Toată întâmplarea a fost înregistrată de persoanele din autobuz, dar și de Morancy însuși, iar videoclipul a ajuns viral pe Internet.

 
 
Loading...