Marc Anthony și Will Smith au multe în comun. Joacă în filme, cântă, au aceeași vârstă, sunt născuți amândoi în septembrie și știu să se distreze ca nimeni alții.


Dovadă este clipul care a reușit să strângă peste 10 milioane de vizualizări în mai puțin 17 ore. Videoclipul devenit viral a fost postat de actorul de 49 de ani pe contul său de Instagram.

În video, Will și Marc se distrează de mama focului pe un iaht, în Miami. Pe fundal se aude piesa ”Vivir Mi Vida” cântată de Marc Anthony, cel care îl învață salsa pe Will.

Momentul a fost înregistrat de unul dintre ”spectatori”, iar apoi Will l-a postat pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 13 milioane de fani. Clipul a făcut deliciul internauților și a doborât un record. Peste 10 milioane de vizualizări în mai puțin de 17 ore.

”#Bucketlist – salsa lessons from Marc Anthony”  (n.red: Lista de dorințe, lecții de salsa de la Marc Anthony), a scris celebrul actor pe contul de socializare. Nu știm dacă e prima dată când dansează salsa, însă actorul s-a descurcat admirabil și a învățat rapid pașii predați de amicul său.

Vezi aici clipul în care Will Smith dansează salsa cu Marc Anthony

 

 

 

 

 

 
 
Loading...