1 Mai, fără mici şi bere, dar cu mitinguri şi lansare de partid

Ultima actualizare:

La lider nou, reguli noi. Pentru că nou preşedinte al partidului a decretat că nu este nimic de sărbătorit anul acesta, până şi filiala Bucureşti a PSD-ului, condusă de Marian Vanghelie, a renunţat la tradiţionala petrecere din Parcul Izvor din Capitală pentru un miting şi un marş, la care sunt aşteptaţi mii de participanţi.

Simpatizanţii social-democraţi, precum şi nemulţumiţii de guvernul Boc vor mărşălui astăzi, începând de la ora 10.30 şi până la ora 13.15, pe Şoseaua Kiseleff , între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei. Ei vor protesta în faţa Guvernului.

Proteste vor fi organizate şi la Lupeni, Ploieşti, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Jiu, Braşov şi Târgovişte în restul oraşelor importante, urmând să aibă loc acţiuni ale filialelor judeţene. Liderul PSD, Victor Ponta, va fi prezent la protestul de la Lupeni.

Un nou partid, de Ziua Muncii

1 Mai aduce şi lansarea oficială a unui noi partid pe scena politică din România. Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), noua formaţiune politică înfiinţată de deputatul Gabriel Oprea.

Bucureştenii sunt aşteptaţi în zona Pieţei Revoluţiei, între orele 14.00 şi 17.00, pentzru a asculta discursurile liderilor noii formaţiuni, şi de la ora 20.00 pentru a se bucura de un foc de artificii.

Înaintea evenimentului de lansare va avea loc conferinţa care va alege conducerea centrală a partidului. Din structura de conducere a UNPR urmează să facă parte Cristian Diaconescu, Marian Sârbu, Neculai Onţanu şi Gabriel Oprea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net