Rudele Denisei Novacovici cer în continuare un milion de euro daune de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara pentru că micuţa a fost furată în toiul nopţii. Rudele spun că acel milion le-ar salva vieţile şi i-ar ajuta să nu mai fie văzuţi drept "ultimii ţigani". În plus, având acei bani, Denisa, în vârstă de doi ani, şi mama ei s-ar întoarce din Franţa, unde cel mai probabil cerşesc pentru a trăi de pe o zi pe alta.


"Cei de la spital au greşit şi trebuie să plătească. Nu le cer să plătească prin funcţii, ci cu bani. 1 milion de euro îi costă greşeala. Asistentele şi medicii trebuiau să aibă grijă de Denisa, nu să doarmă când ea a fost răpită. Dacă s-ar fi oferit ei să ne despăgubească nu i-am mai fi dat în judecată. Banii ăia fac diferenţa. Nu am mai fi văzuţi ca ultimii ţigani. Am putea să ajutăm toată comuna, chiar şi pe cei care nu au fost oameni cu noi. Cu banii ăia, Codruţa (mama copilului) şi Denisa nu ar trebui să stea prin Franţa", spune Maria Novacovici, bunica fetei răpite din spital în urmă cu un an.

Rudele nu ştiu unde dorm noapte de noapte cele două românce plecate în Franţa, dar sunt sigure că viaţa de peste graniţă e mai bună. „Nu ştiu ce au francezii cu noi. Atâta timp cât nu o să le facă probleme, sigur Denisa şi mama ei nu o să fie expulzate. Nu au de ce să le facă rău. Cât de periculoase pot fi cele două? Una are 20 de ani, iar cealaltă va face în curând doi ani", a mai precizat bunica Denisei.

loading...
Loading...