7 semne că îţi satisfaci sexual partenera

Ultima actualizare:

    Foto: celebrityfreaks.com
Foto: celebrityfreaks.com

Dacă nu eşti sigur, la finalul unei partide de sex, dacă ea a avut sau nu orgasm şi dacă s-a simţit la fel de bine ca tine, sunt câteva semne care te vor ajuta să-ţi dai singur seama.

De parcă să îi provoci orgasm nu ar fi suficient de greu, se pare că unii bărbaţi sunt confuzi cu privirea la faptul dacă iubitele lor sunt sau nu satisfăcute după sex.

Pentru unii, "Dragă, a fost atât de bine!" venind din partea iubitei nu este suficient. Dacă vrei să ştii cu siguranţă, fără să o întrebi pe ea (pentru că oricum nu ar recunoaşte că a mimat orgasmul), dacă ai satisfăcut-o sau nu, trebuie să fii atent la câteva semne.

1. I se întăresc sfârcurile

Deşi este posibil să fie emoţionată sau doar să îi fie frig (cu siguranţă ai văzut adesea, în public, femei cu sfârcurile întărite sub tricou), sfârcurile întărite, împreună cu alte câteva semne, precum gâfâitul sau strigătul "Da! Da! Îmi vine!" îţi pot indica faptul că femeia ta este, într-adevăr, satisfăcută.

2. Devine emotivă

Unele femei pur şi simplu izbucnesc în plâns după un orgasm, deoarece acesta le aduce un val de emoţii care le fac să le dea lacrimile. Dacă iubita ta "colapsează" după ce faceţi sex sau începe să plângă ca un copil, nu îţi face griji: Este semnul că într-adevăr s-a simţit bine şi este satisfăcută.

3. Adoarme imediat

Un "obicei" rezervat mai degrabă bărbaţilor, dar sunt destule femei care se simt foarte epuizate după unul sau mai multe orgasme şi pur şi simplu simt nevoia să tragă un pui de somn pentru a-şi recăpăta forţele. Dacă se întoarce cu spatele la tine şi începe să moţăie, nu te simţi jignit (asta te-ar transforma în femeie). Încolăceşte-ţi braţul în jurul ei şi fă la fel.

4. Simte nevoia să se ghemuiască la pieptul tău

Chiar dacă asta nu este o garanţie că a avut un orgasm, nevoia ei de a te ţine în braţe şi a simţi braţele tale în jurul ei poate fi un semn că tocmai a avut o experienţă "mişcătoare". Chiar dacă asta nu îţi garantează că este satisfăcută, dacă simte nevoia să te ţină în braţe şi să se ghemuiască lângă tine este un semn clar că măcar te place foarte mult.

Citeşte restul pe adevărul.es.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net