Admiră-ţi oraşul din balon!

Ultima actualizare:

Timp de cinci săptămâni, două baloane „Adevărul" şi „Orange" vor zbura în fiecare miercuri, joi şi vineri deasupra mai multor obiective turistice din ţară, iar în fiecare weekend se vor opri într-unul din cele 10 oraşe alese ca destinaţie.

Evenimentul „5 săptămâni în balon", organizat de "Orange" împreună cu „Adevărul", va debuta, mâine, la Sibiu şi Braşov. Două baloane cu aer cald vor survola zonele din jurul acestor oraşe.

Evenimentul a demarat ieri, în Parcul Herăstrău, unde organizatorii au ridicat la cer cele două baloane-vedetă şi au oferit informaţii despre program.

Înscrierile pentru călătoria cu balonul se pot face în orice Orange - shop sau Orange - store din oraşele participante, completând un pliant special, şi, astfel, poţi avea asigurat un loc în nacelă.

De asemnea, şi cei care cumpără la fiecare sfârşit de săptămână cărţi din seria Jules Verne iniţiată de „Biblioteca Adevărul" vor putea câştiga un loc în balon.

Pentru a afla mai multe informaţii despre locurile în care se vor opri baloanele cu aer cald, în oraşele voastre, accesaţi site-urile „Adevărul" şi „Orange" şi urmăriţi ediţiile locale „Adevărul de Seară".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net