Amenajări care dau senzaţia de căldură în casa ta

Ultima actualizare:

Nu e nevoie să faci schimbări majore, dezechilibrând astfel bugetul salvat pentru vacanţele de sărbători.

Ajunge să înnoieşti husele canapelelor şi ale fotoliilor, perdelele şi draperiile, covoarele şi lenjeria de pat. Alege texturi pufoase, grele, ce-ţi dau şi estetic senzaţia de căldură.

Optează pentru culori deschise

Zilele au devenit foarte scurte şi ai nevoie de mai multă lumină, deci de culori deschise. Ţesăturile albe şi accesoriile strălucitoare sunt alegeri bune pentru că aduc lumină în cameră.

Nu e vorba de acel alb sclipitor al verii, ci de un alb mai cuminte, gen ivory, sau poţi alege nuanţe pastelate de bej, bleu foarte deschis. Poţi vopsi şi pereţii în culori calde, iar dacă preferi pereţii albi, adaugă puţină culoare cu ajutorul covoarelor, mobilei sau obiectelor de ornament.

image

Lumânările şi lampadarele aduc mai multă lumină!

Lămpile cu abajur textil bej sau auriu de pe etajeră aduc o notă de senzualitate şi de intimitate. Lumina directă prea puternică poate crea un real disconfort, astfel, poţi instala un variator de lumină.

Achiziţionează un lampadar pe care să-l pui lângă fotoliul în care citeşti. De asemenea, poţi încerca şi varianta lumânărelelor. Sclipirile focului sunt exact ce-ţi trebuie în zilele friguroase.

image

Perdelele şi feţele de masă, mai lungi

Jaluzelele se pot înlocui şi ele cu perdele grele şi dungi care "cad" pe parchet. De fapt, şi feţele de masă şi cearşafurile de pat pot să fie mai lungi decât în mod obişnuit. Obţii, astfel, un decor intim şi călduros.

Pune pe jos covoare pufoase

Dacă vara poţi chiar să te lipseşti de covoare şi să laşi parchetul gol, acum e cazul să-l acoperi cu un covor gros şi pufos. Dimensiunea lui depinde de gusturi şi de spaţiul disponibil. Important este să fie gros şi într-o culoare luminoasă, deschisă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net