Andreea Pătraşcu conduce un Picasso

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A venit şi rândul Andreei Pătraşcu să ne arate cu ce se plimbă prin oraş. Actriţa de la ACASĂ conduce un Citroen C3 Picasso.

Andreea spune că a ales această maşină pentru "consumul foarte mic".

Motorizarea pentru care a optat Andreea la Picasso este cea Diesel, cu 1.600 cmc şi 90 cp. Tot vedeta ne-a spus că a reuşit să înregistreze un consum foarte mic, 6.5l/ 100 km, în oraş, şi 4 l/100 km, extra-urban.

Andreea conduce Picasso-ul din decembrie şi, până acum, a parcurs puţin peste 8.000 km. Am întrebat-o cum s-a comportat maşina în timpul iernii şi Andreea a spus că anvelopele de iarnă şi constituţia maşinii au ajutat-o să nu aibă probleme nici pe cei mai înalţi nămeţi.

Andreea a recunoscut că are un stil de condus sportiv, dar asta nu înseamnă că încalcă litera legii: "Îmi place viteza, dar sunt prudentă, căci iubesc prea mult viaţa pe care o am".

Maşina am condus-o şi eu cu plăcere. C3 Picasso e agilă, se aşază bine pe asfalt (deşi e destul de înaltă) şi răspunde frumos la comenzi. Un singur minus la prima plimbare: suspensiile sunt cam sensibile şi simţi destul de dur orice denivelare mică.

În portbagaj călătoreşte, de obicei, căţelul ei, Pit

Andreea revine din toamnă pe micul ecran, pentru a juca în noua telenovelă produsă de ACASĂ, "Iubire şi onoare". Deja filmează pentru această producţie şi face des drumul Bucureşti-Buftea şi înapoi.

De fiecare dată are multe bagaje de luat cu ea şi atunci avea nevoie şi de un portbagaj încăpător. În acest sens, Citroen C3 Picasso i-a sărit în ajutor. Andreea spune că se pricepe să umple maşina.

"Odată, am mers în parcul Herastrău patru adulţi şi căţelul meu, Pit. Şi au mai încăput şi două biciclete. Maşina chiar este foarte incăpătoare pentru o maşină din clasa ei", povesteşte Andreea.

«Îmi reglez scaunul foarte sus»

Andreea este mică în înălţime. Iar Picasso-ul este destul de înalt şi masiv. Din acest motiv nu ne miră că vedeta conduce mereu cu scaunul reglat foarte sus. În acest fel poate avea o vizibilitate foarte bună asupra traseului.

Dana Rogoz şi Laura Cosoi au tot C3 Picasso

Se pare că Picasso are succes în rândul vedetelor de la noi. Şi Dana Rogoz, şi Laura Cosoi conduc aceeaşi marcă de maşină. Dana Rogoz a optat pentru o culoare deschisă, pastel (de verde gălbui), iar Laura a preferat negrul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net