V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. Click!MANIA a pus la bătaie două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei) şi 200.000 de lei bani-gheaţă. Cumpără Click! zilnic, desfă clapeta lozului şi ia-ne premiile.


Antonovici Mihai (66 de ani) este un cititor fidel al ziarului Click! şi nu a ratat nici un număr până acum. Deunăzi, ziarul lui preferat l-a răsplătit: bucureşteanul a câştigat un aspirator modern. “Am citit ziarul din scoarţă în scoarţă şi l-am dat şi soţiei. Ea a văzut. Am crezut că e o glumă. A picat la fix: o să îl dăm mai departe cadou copiilor, de casă nouă. Ne prinde bine. O să fim în continuare pe fază, poate reuşim să punem mâna şi pe alte premii”, ne-a mai spus pensionarul.

adrian-iacob-clickmania.jpg

adrian iacob clickmania
Lozul norocos i-a adus lui Adrian Iacob un set cu ibric de cafea şi râşniţă
Foto: Click!

Bucureşteanul Adrian Iacob (37 de ani) spune că dimineaţa-i mai frumoasă după ce cumpără Click! “E un ziar care mă binedispune. Îl cumpăr zilnic şi m-am bucurat când am văzut că am nimerit şi eu un ziar norocos. Îmi place cafeaua, aşa că abia aştept să testez ibricul, dar şi râşniţa”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca sudor.
Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu maşini, telefoane, bani, vase de bucătărie, aspiratoare şi multe alte surprize. Sunt în joc două maşini, o Honda Civic şi un Hyundai i20, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus, mai poţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

 
 
Loading...