Baia Mare: Îşi cheltuieşte pensia la sex-shop

Ultima actualizare:

    Dumitru Pop este de doi ani clientul unui sex-shop din Baia Mare
Dumitru Pop este de doi ani clientul unui sex-shop din Baia Mare

Pentru a-şi păstra clienţii, sex shop-urile din Baia Mare au aplicat deja reduceri între 20 şi 50 la sută. Octogenarul Dumitru Pop e unul din ei. Săptămânal, aproximativ 20 de băimăreni, printre care şi doi octogenari, trec pragul celui mai vechi sex-shop din municipiu.

Criza financiară a lovit şi un domeniu care, până nu demult, părea a fi de neatins: sex-shopurile. Astfel, patronii care au deschis magazine de acest gen în Baia Mare încearcă acum să-şi păstreze clienţii prin reduceri substanţiale la toate „produsele care produc plăcere".

Reduceri de 50 la sută la afrodisiace

„Din cauza crizei, am fost nevoiţi să contracarăm pentru a ne păstra clienţii. Aşa că, am aplicat reduceri de 20 la sută la jucăriile erotice şi la toate produsele pe care le avem în magazin. Cele mai semnificative reduceri  sunt la afrodisiace, care au preţuri cu 50 la sută mai mici faţă de lunile trecute", detaliază Anca Rus, vânzătoare de şapte ani într-un sex-shop din centrul oraşului.

Astfel, în urma reducerilor aplicate, preţul unui vibrator este de la 12 până la 45 de lei, respectiv cu 30 la sută mai mic decât în lunile trecute. Iar la cătuşe, care înainte le vindeam cu 80 de lei, acum preţul lor este de 65 de lei. La fel şi pentru alte jucării şi accesorii de acest gen. „Săptămânal, în magazin intră, în medie, 20 de clienţi, adică jumătate din numărul celor care veneau pe vremea asta anul trecut. Cei mai curajoşi par să fie bărbaţii, care sunt 80 la sută dintre clienţii noştri şi care cumpără mai mult pentru a face cadouri", arată vânzătoarea.

Are pofte şi la 80 de ani

Chiar dacă numărul clienţilor a scăzut odată cu criza financiară, magazinul a reuşit să păstreze cea mai mare parte a clienţilor fideli. Printre aceştia se numără şi băimăreanul Dumitru Pop, care are 80 de ani şi spune că îi place viaţa şi că o trăieşte ca şi la 20 de ani. „Apoi, mai trebuie să trec şi pe aci', că am ajuns la o vârstă şi nu mă mai ţiu puterile. Iau tratamentu' ăsta timp de patru luni şi cheltuiesc cam 35 de lei", afirmă octogenarul.

În Baia Mare există două sex-shopuri, unul dintre ele urmând să se închidă în perioada următoare, tocmai din cauza numărului mic de clienţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net